måndag

börja med sovmorgon, sen två lektioner i skolan och nu är jag hemma. ska snart käka lite sen blir det ner till salongen och efter det träning. ha en fortsatt bra dag och hoppas ni fåt en bra start på den nya veckan ;) pusss


du är den som får mig hoppas du är den som får mig le

nu blir det ett litet inlägg tillägnat min underbara pojkvän. kanske inte så skoj att läsa. men har min blogg för att jag tycker det är skönt att skriva av sig så ah.
 

sen allra första gången jag såg martin så förstod jag att han va speciell. det va på ett disco när vi gick i 5:an. där såg jag den lilla killen med glimten i ögat, de kritvita håret och den där killen som alla tjejer kolla på, som alla ville dansa med och som det bara lyste om. själv va jag den lilla blyga frida och våga inte själv ta steget att ta kontakt med honom. jag tänkte flera gånger, ska jag våga fråga om han vill dansa med mig, eller ska jag skicka en kompis? men jag våga aldrig ta steget, va helt enkelt för blyg för det. ¨sen gick det en tid och det börja närma sig sommaren, men innan det va det ännu ett disco. och då såg jag han igen, hade vart inne några gånger och kollat hans kub och tror vi skrev till varandra, men ändå våga jag inte gå fram till han det discot heller.. sen precis när sommarn börjat fick jag ett sms från ett okänt nr där det stod: tjenare frida! kämpe här. vad gör du? kram. helt seriöst så trodde jag inte det va sant. att HAN, den snygga killen som jag länge vart lite nyfiken på smsa just mig.

men vilket som vi träffades, och självklart blev jag dökär i killen.. ah redan då. men jag viste inte vad han tyckte eller skulle säga, och som alltid så våga jag inte visa det för mycket. eftersom att jag va så jädrans blyg. men sommarlovet gick och vi träffades faktiskt ganska mycket. och tro det eller ej, men så blev vi tillsammans. jag va lyckligast i världen som fick va tillsammans med martin kämpe, mångas dröm.. men såklart så tog det slut.. och vi fortsatte som kompisar, även fast jag fortfarande va kär. månader gick, år gick och vi va fortfarande jätte bra kompisar, och jag va  lika kär som innann. vi blev tillsammans igen men det tog också slut. han blev tillsammans med min bästa vän.. och jag var fortfarande lika kär i han. sen tog det slut där också.. och jag börja väl inse att för mig va det nog rätt kört,. så jag gav väl upp. tyckte inte de va skoj att hoppas längre, eller kanske orkade inte hoppas längre.


tiden gick och han började umgås mer med andra, fick en ny tjej.. och de kändes som att han på något sätt faktiskt glömde av mig lite.. nu va de sommarlovet på 7;an och det var nästan slut. då fick jag reda på att han skulle flytta upp till dalarna. lira hockey, vilket jag viste va det bästa han viste. kontakten gled isär ännu mer, och vi pratade nästan ingenting på hela åk 8. där uppe fick han nya kompisar ett seriöst förhållande med en annan tjej och ah jag trodde vi va på väg att glida isär helt och hållet. sen på något vänster så fick vi upp kontakten igen. det börja väl lite smått och så blev det allt mer och mer. nu är vi inne på sommarlovet efter 8:an vi träffades någon enstaka gång då han va hemma för att hälsa på i trollhättan. men kontakten hade vi fått upp och vi pratade hyfsat ofta.

sen blev det höst och det börja bli körigt för han och tjejen. jag minns att jag prata nästan med honom varje kväll. vi kunde prata i flera timmar om allt och ingenting. jag försökte hjälpa han så gott jag kunde med det som var, vi prata gamla minnen och mycket snack har vart ang sommarn 06 som va en av mitt livs bästa sommarn. då va de jag, amanda martin och jonis som teamet bestod av. vi hade alltid lika kul tillsammans och gjorde massa roliga saker. men nog av det. tiden gick ännu mer och ännu snabbare.. och det blev längre in på hösten och martin kom hem för att hälsa på en gång till.


och vissa saker blev som det blev.. han åkte hem och jag tyckte det var skitjobbigt. tyckte det va fruktansvärt att behöva lämna min bästa vän. kontakten mellan oss blev ännu bättre och vi blev ännu tightare. nu är vi på vintern 09 och jag åkte upp för att hälsa på han. allt skulle bli så skoj att äntligen få träffa min gamla martin. och att få se hur allt va för han där uppe, det va faktiskt rätt spännande. hade ju bara hört om allting innan. Men självklart va jag tvungen att jag åka hem, och det va en dyster hemresa kan jag säga.. tårarna rann i floder längst min kind och jag börja förstå att han kanske inte längre bara var min bästa vän.. de va något mer. men jag våga inte förstå det själv.


för det första hade han ännu en ny tjej då och för det andra var jag livrädd för att förstöra den vänskap som vi under alla år hade byggt upp.. sen tog det slut mellan han och tjejen distansen gjorde väl att det inte funka så bra. och han kom hem på en hockeycup här i trollhättan. och det va då i mars 09 som jag för första gången blev kär på riktigt.. jag insåg nu att jag va kär i min bästa vän.


på ett sätt kändes det fel men på ett annat sätt kändes det bara så jävla rätt. viste att om det skulle vart jag och han så skulle det inte funnits något förhållande i världen som kunde va bättre. men jag våga först inte… de va den lilla blyga och lite osäkra frida som hade kommit tillbaka. jag ville så gärna, men jag kunde inte berätta att jag nu hade blitt kär.


viste att han bara va hemma över några dagar och jag ville få det berättat innan han åkte tillbaka upp till dalarna. så jag tog steget… och berättade precis hur jag kände. att jag inte längre kunde se honom som bara min bästa vän utan att jag nu faktiskt var kär. det blev som en knut i magen när jag berätta. för det tog sin tid innan jag fick något svar tillbaka.. men den tiden gjorde ingenting,. för att när jag läst klart allt han skrev till mig, så insåg jag att ingenting längre var kört.. nu va det kanske mer en början.. på något stort och något bra. smsandet och allt telefonpratande fortsatte, det blev april och han kom hem en gång igen.. de va de bästa i mitt liv. för den gången blev vi också tillsammans. martin kämpe va nu tillsammans med mig(igen).


det blev ännu jobbigare för mig att behöva lämna honom en gång till, nu lämna jag inte bara min bästa kompis utan nu lämna jag också min pojkvän. viste att det va två månader tills vi kunde ses igen. men då skulle han också flytta ifrån dalarna. och vi skulle slippa alla 52 mil mellan oss. dom två månaderna va faktiskt riktigt jobbiga, jag va nykär och helt galen i han. och han va hela 52 mil bort. men jag viste ju att allt skulle bli så himla underbart när han va tillbaka igen. och det blev det…

 nu har hela mitt senaste sommarlov gått och det va både den bästa och sämsta sommaren för mig. vädret va hel kass och det blev mycket dötid. men det bästa med det hela va att jag fick så mycket med martin, och lärde mig också så mycket.. först nu har jag lärt mig vad riktig kärlek är. hur det är att älska en kille på riktigt. trodde inte det va så underbart som det är. när jag är med martin känns det nästan som att jag lever i en dröm. tillsammans med han känns det mesta problemfritt. nu har vi vart tillsammans i 4,5 månader och det har gått så sjukt fort. och det har faktiskt vart dom bästa månaderna i mitt liv. ett förhållande nästan helt problem fritt, med ett förtroende starkare än något, tillsammans med världens bästa kille. för mig kan det inte bli bättre.. nu slipper vi dom där 52 milen mellan trollhättan- furudal. nu är det 11 mil i stället mellan trollhättan- borås.
men dom milen skiter jag i.
 för jag är så säker på vad jag vill, och att detta är så rätt. så nu ser jag bara våra 4,5 månader tillsammans som en del av början. för om det blir som jag vill så är slutet för oss den dagen då vi inte längre lever.. för med martin vill jag dela allt, och jag vill dela mitt liv tillsammas med killen som är bättre än guld. han som är min idol, som alltid stöttar mig, min bästa vän och bara min pojkvän.
 - martin kämpe min älskling du är det bästa som finns.


fredag

skolan va faktiskt riktigt seg idag. men jaja. efter skolan kom emma och amanda ochhämta upp mig, sedan åkte vi tillbaka till trollhättan och så blev det en fika:) emma den lyckosten åker till turkiet i morgon, fuusk! snart kommer martin hit, verkligen saknat han sjukt mycke den lilla pärlan. sen kommer mamma hem och då ska vi äta thaimat. sen blir det bara massa fredagsmys. i morgon blir de också upp em tuppen för att lira cup. ha en bra kväll puss

ser man på..

plötsligt händer det, nu fick faktiskt frida en härligare känsla och hummöret blev snäppet bättre.

  1. fick nyss reda på att martin kommer hem ikväll
  2. amanda skicka en gammal favoritbild och påminde mig om hasan och frasan
  3. har precis gjort klart mackorna så snart blir det piknick me E&L
  4. fick på mig ett par jeans från förr i strl 160 vilket jag trodde va omöjligt

så nu ska jag snart ner och byta om sen blir de pumpeparken.

musen och råttan..


torsdag

blev ingen skola idag, för idag är en sån där dag.. eller ah igår va det ännu mer en sån där dag.. så har bara vart hemma och vilat idag, sen ska jag ner och fixa håret på jenny och sen en lite träff me elin och linnea. sen blir det hem och lägga mig i tid för i morgon blir det skolan igen. hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft :) puss på er


martin kämpe


underbara

  
 
 
från igår då jag amanda och amina tog en fika på strandgatan. mysigt tjejor, älskar er.

where is the power frayd?

orkar inte anstränga mig det lilla extra, för ingen märker det ändå.
 orkar inte sakna, men har lovat mig själv att jag måste för jag vet att
de snart blir bra igen. orkar inte tänka, för det får mig bara ännu tröttare och
mer slut i huvudet. tror inte det är mycket jag orkar med nu..

min uderbara älskade jag saknar dig

kan man beställa lite längre dygn?

åh vet inte riktigt.. visst är det skönt att man har börjat få lite rutin på dagarna. upp i tid, sängen i tid, träningar mm. men det är typ vad jag hinner med. alla kompisar.. känns inte som jag har någon tid till det. är alltid van med att kunna ha massa kompisar runt omkring mig efter skolan, innan och efter träning osv men nu när man går upp sex varje morgon och kommer hem halv fem.. då är man verkligen dötrött, och man gör inget annat än att käka lite snabbt och sedan vidare på träning.. och snart kommer läxorna in i bilden.. ush hur ska jag orka med allt detta? men jag ska allt fighta

nelly.com

Wilma Paisley Dress SEK 299, Rut m.fl. - NELLY.COM  Ditte Ex Party Dress SEK 459, Only - NELLY.COM
Naomi Jacket SEK 699, Vila - NELLY.COM  Tamy Skirt SEK 599, Cheap Monday - NELLY.COM
Insight Skirt SEK 1199, Tiger Of Sweden - NELLY.COM High Boots SEK 499, Stockholm Design Group - NELLY.COM
 
Madeleine Panties SEK 99, Underbart - NELLY.COM Hope Dress SEK 499, Koola Anna - NELLY.COM 

satt och kolla runt lite och hitta faktiskt lite härliga saker inför hösten på nelly.
två saker som jag i alla fall ska fösröka hitta nu till hösten och sen vintern är
en skinnjacka i lite kortare modell och en päls ljus eller mörk spelar ingen roll.
tycker bara de ser så sjukt mysigt ut. :)

ännu en sommar går in på sitt slut


måndag

blev allt en rätt skön skoldag ändå.. hade datakunskap och engelska sen sluta vi. vlite missnöjd med schemat först också, men nu har vi ändrat de så nu är jag faktiskt rätt nöjd. och alla lektioner på tisdagar är frisör förutom en datakunskap wiiie. nu är det handbollsträning som gäller, tjing

måndag 1 1.30- 15.05
tisdag      08.45- 15.40
onsdag   10.05- 15.30
torsdag    08.30- 15.30

fredag      08.30- 15.30


härligt..

ååh då gick man upp 10 över sex för att man skulle hinna med bussen halv 8. och vid tio över sju precis innan jag skulle gå bort till bussen fick jag reda på att vi börjar halv 12. häärligt.. noooot! så nu sitter jag är färdig och klar och väntar väl mest på att tiden ska gå, åker kanske in till uddevalla tidigare och möter upp filippa som har gjort samma misstag. puss ha en bra dag alla.


goosigoos

 

söndag

då va man hemma, har vart iväg och tränat lite med amanda på sportlife. efter träningen stanna jag kvar och sola lite, menar.. ska väl snart ta skolkort och vill inte va som något jädra lyse mitt i kortet :) haha många tycker säkert de är fåfängt att tänka på sånt , men jaja sån är jag. nu ska jag duscha och göra i ordning mig, fixa naglarna mm. sen prata lite med martin och elin. sen sängen tidigt för att samla nya krafter inför en ny skolvecka. pusss

va skulle jag göra utan dig


lördag

då va man ute i hunnebo igen, och verkar som att det blir sista gången för sommaren. ganska skönt faktiskt. blev en tur till torp innan vi åkte ut skulle köpt lite saker men självklart fanns de inte så fick bli lite smink ist. nu blir det grillning uppe i bergen, sen film med syster. ( kenny starfighter) ha en mysig kväll.puss på er


tillsammans




fredag

skolan va väl helt okej idag. hade ute dag och skulle typ runt och samla olika poäng på olika ställen. och som socker på toppen så pisseregna det.. boring. så jag och filippa åkte in till stan och kolla lite och köpte oss varsin plyschdress. sjukt mysiga! annars har jag inte gjort mycke idag. är lite halv nere och trött. så blir till att lägga sig i tid idag. i morgon åker jag ut till kusten.. bara slappa och samla lite krafter inför skolan som börjar seriöst på måndag. hoppas ni alla får en bra helg! pusseli puss
 sötis filippa

torsdag

upp tidigt för att ta bussen till skolan.. jobbigt, men man får vänja sig. sluta vid 20 över tio så efter skolan blev det en snabbis på stan med matilda och frida. när jag kom hem sen gick jag bort till sportlife och träna lite. och nu har jag precis käkat och väntar på att m&p kommer hem så att någon kan köra mig till jätten, ska ha någon utedag med alla 1;or i morrn så måste ha med some food. inga större planer inför helgen. blir nog hemma, men kan ju alltid hoppas på att min favorit kan komma hem..

Över berg och hav ska jag bära dig,
när vi blir gamla tillsammans och regn blir till snö,
står jag vid din sida, inte rädd för att dö.
Tillsammans, vi ska alltid va tillsammans.


för goa, älskar er


David Guetta Feat Akon - sexy Bitch


första dagen gjord!

nu kan man pusta ut, första gymnasiedagen är gjord och känns faktiskt riktigt skönt. är riktigt nöjd med klassen och tror att detta kommer bli hur bra som helst. gick inte så länge idag, börja vid nio och sluta halv 12. efter att vi hade vart på salongen och kollat blev det donken med therese, filippa och emmy mysiga tjejer! wiiie tror detta kommer bli hur bra som helst. ikväll är det träning som gäller. annars inga större planer :)


när showen är slut


början på livets andra period

sista dagen på sommarlovet. och vet inte riktigt vad jag ska säga om det., har gått så sjukt fort. i morgon är det första dagen på gymnasiet. känns faktiskt som att det blir en ny period i livet. innan har man gått på dagis, och skola med samma kompisar nästan hela livet. nu är man påv väg in i vuxenvärlden och allting blir helt nytt, ny skola, ny miljö nya kompisar, nya rutiner och ah nästan allting blir nytt. och nervös är jag. men tror allt att de kommer bli kanon, det blir ju vad man gör det till. :)

idag börja jag iaf dagen med att jobba sen blev det stan en snabbis. och nu ska jag bara ta de lugnt sen mot kvällen ska jag fixa hellen och elinas hår. pussss

 
blev en ny parre idag från D.K.N.Y 380:- kicks


4 månader

du som en saga och jag hoppas att vi slutar tillsammans.
vet hur det känns att förlora dig och tanken på att göra det igen
får mig bara att må dåligt. nu när jag vet hur de känns att dela något så fint som kärleken med dig
så skulle jag inte klara mig utan.skulle inte klara av att veta att du inte fanns där vid min sida.
du gör så himla mycke för mig utan att du vet de själv.
bara av att du finns där för mig får mig att må så mycke bättre. 
ska aldrig sluta kämpa för oss. du är den jag drömer om på natten och vi kan dela
allt tillsammans både gråten och skratten.
jag är din, du är min och du är bäst i världen.



för mig kommer du alltid att va en stjärna.

tugnt



måndag

idag är en sån där dag, då ingenting känns på topp. är trött, lite stressad och nervös inför skolan, sa hej då till martin och kommer inte kunna träffa han på minst en månad igen, har bara två dagar kvar på sommarlovet och ah. ingenting känns väl riktigt bra. men man kan ju inte ha de som en priima ballerina varje dag..

frida elin hellen amanda linnea elina

   
 
  
  

pizza & film med mystjejer

idag börja jag med att jobba, och nu har jag vart hemma en stund och bata tatt de lugnt. ikväll blir det mys med elin, linnea, amanda, hellen och elina. blir pizza och film hemma hos mig. i morgon glider jag till borås igen, sista gången för detta lovet. ska kolla martins match och bara ta de lugnt, samla lite krafter. är rätt slut på de just nu.
ne nu ska jag göra i ordning lite sen blir de myys. puss på er ha en bra kväll


no one sleeps when im awake- the souns

mamma..

..det förhållande du och jag har med varandra är inte många som har. du har många gånger "räddat" mig. du tröstar mig när jag är ledsen, och du finns alltid vid min sida. du ställer nästan alltid upp för mig, och när jag tänker efter så ställer jag inte ens upp hälften så mycke för dig. kan nog va rätt dålig på att visa hur mycket du betyder för mig, och hur glad jag är över att det är dig jag har som mamma.. när vi bråkar och är sura på varandra brukar du säga: men byt föräldrar, du får väl sälja mig om jag inte duger. men jag skulle inte bytt dig mot någonting. även fast du säkert kan tro de ibland. utan dig hade jag inte vart den tjejen jag är idag. tack mamma, för att du alltid tar dig tid till mig och bryr dig så mycket om mig, även fast jag kan tycka det blir för mycket ibland. som du finns för mig finns jag också för dig, men vi visar det på lite olika sätt.. älskar dig


gbg & lissan

   
 

  
  

göteborg nästa


yepp

   
linne; gina 249:-
jeansskjorta; h&m 299:-
skor; eurosko 299:-
+ en svart bh på h&m,.

fredag


blev inte mycke bilder, och dom som blev va de vist en liten jäkel som radera.
men jaja nu är jag i alla fall hemma i trollhättan igen. och åker snart till göteborg med amanda.
blir kanske en sväng på liseberg eller så går vi ut och kanske käkar eller något annat mys.

M

du är den bästa som finns, ska aldrig sluta kämpa för oss.,

torsdag

tråkigt för er att läsa bloggen när jag itne har några bilder att ladda upp , så skriver inte så mkt nu. men idag blev det kanalleland och ska snart ta på mig kläder så jag kan gå bort och kolla martins träning. åker hem i morgon, blir mer bilder så på vad jag köpt, och kanske lite mer. hoppas allt är bra med er, puss


onsdag

då är man vaken medan martin ligger och drar sig lite i sängen. igår va det för det mesta shopping på stan som gällde. och idag blir det lugnt och sen ikväll ska vi ut och äta med farmor och farfar, mys! får se om det händer något mer, inga större planer. i morgon blir det iaf knalleland och förhoppningsvis lite mer shopping.


älskar dig min buse



    

today


måndag

idag blev det en fika med elin på strandgatan, städning, och handbollsträning.
mysig dag och skönt att slippa kusten ett tag nu. i morgon åker jag till martin i borås och kommer hem på fredag igen. kommer säkert blogga från hans data och kanske ladda in bilder osv. ha de bra alla. puss på er

home sweet home

äntligen.. i morgon ska jag få komma hem igen. inte vart hemma på tre veckor, och saknar faktiskt allt och alla där hemma. så kommer hem en snabbis och så åker jag till martin på tisdag. mysis! jaja lär väl skriva mer om det någon annan dag, dagen idag har i alla fall vart jätte bra, tur med vädret, mycket fina kort, god mad och roligt umgänge. :) nu är jag svin trött så nu väntar sängen.. natti puss

smått & gott


förspel natten innan.
___________________________________




_______________________________


sommaaar


grebb

då va sista semesterdagen i båten gjord och nu är jag hos amanda i grebb. i morgon är det madde och jonas stora dag som gäller. blir säkert jättebra! nu ska vi ner och bada lite och sen blir det en promenad. och så får vi se vad som händer i kväll. hoppas allt är bra mer er, och en annan sak. guud vad skönt att det äntligen är bra väder! glad glad glad



soliga underbara dag

vart och är sjutk härligt väder! strålande sol och vindstilla. så idag har vi solat och badat och sen blev det en tur med oskar och någon mer så vi åkte ut och åkte lite ring, göör skoj! kan inte skriva så mkt har typ inga batteri kvar på datan. så säger puss hej och hoppas ni alla haft en lika bra dag som jag i det fina vädret :)

 

4/8-09

Idag skulle du blit 39, Grattis på din dag. ♥ ♥
finns många frågor men inga svar.


jag vill

har börjat fundera lite på tatuering. är sjukt sugen på att göra en. men vill inte ha något för stort och synligt. så en stjärna eller ett hjärta någonstans på foten skulle vart lite göll. första tanken va att göra något av s & h under foten. men eftersom att huden slits så mkt där så har jag en ny liten idé. tänkte att om jag hade gjort ett hjärta under fotknölen nu, och sedan när jag fått barn fylla i deras namn vågrätt brevid hjärtat. skulle inte de vart fint? för ens barn kommer ju alltid va ett hjärta eller en stjärna för föräldern.

men så har man ju en mamma som man måste tjata på ett tag till!
 

hjälp !!

har lite blogg torka. vet inte riktigt vad jag ska skriva om, skriver ju mest om vad jag gör på dagarna, och försöker piffa te de lite då och då med bilder, musik osv. men är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om.. vore glad om jag fick lite tipps :)


haadu

Ord som :
hora, slampa, skabbig, äcklig, ful, tjock..
är ord som alla tjejer får höra någon gång från både tjejer och killar.
Det är dessa ord som utformarkvinnorna i vårat samhälle.
Antingen gör dom oss starkare eller så trycker de ner oss totalt,
men det finns en sak som är samma för alla flickor, vi tar åt oss.
Som in i helvete tar vi åt oss.Vi ältar det, vi pratar om det,
vi tänker på det och vi skadar oss själva med det.
Vi tar åt oss så mycket att inombords är vi som tomatsoppa, helt mjuka och krossade. Det är såhär som vi blir utseendefixerade.

Plötsligt handlar allt om kläder, smink och hur man snabbast ska gå ner i vikt och ta världen med storm.

Vi måste tänka så jävla mycket innan vi gör någonting.
Till och med när vi gör det och efter vi har gjort det analyserar vi sönder.
Det är därför vi ofta är så sönder i huvudet.


hoffmaestro


tillbaka i hunnebo

så då va man tillbaka i hunnebo igen, åkte från ramsö i förmiddags och tog nästan sex timmar att segla ner. nu är vi väl på plats har precis duschat och ska snart äta lite god mat och snickra ihop en fräsch fruktsallad. yammi. i morgon lir det söder ut och sen på fredag åker jag till grebbestad! sen är det home sweet home.
         
låg och tänkte lite förut under seglingen, och det är väldigt ofta som man klagar
över mycket småsaker. visst är det okej att göra det, bara man
samtidigt är glad för det man har och tar hand om dom nära och
 kära runt om kring. kärlek/vänskap får alla att må så mycket bättre!
          puss på er och glöm inte att ta hand om varandra! =)

its a start of something new



-att få höra att man är perfekt är bara som en tröst.
för man tar inte åt sig förän man själv är nöjd..


världens bästa kille.
ingen är som du.


lördag och solstrålar

vet inte riktigt vad som hände idag, men.. solen kom ju ju fram. kan de bli bättre?
nu är vi i alla fall på ramsö kom hit tidigt. och de första jag gjorde va att gå upp till stugan för att lägga mig i en skön solstol och pressa några timmar. fick allt lite färg, men tar väl två dagar så är den lika snabbt borta. stannar nog här, antingen till söndag eller måndag. puss på er

känns som om det vore igår, är 8 veckorsen.. tiden går så fort, när ska de börja sakta in?


RSS 2.0