bye trollis hello grebb


hellen & amanda, nu kommer monstret ut! :)

fika på stan

nu ska jag snart göra mig i ordning, sen ska jag ner till stan med elin och linnea.
tror det blir en fika på strandgatan.. myys! sen ska jag packa för åker til grebb i morgon, så blir två dagar med amanda, hellen och jenny. blir säkert göör mys. skriver kanske där ute annars blir det när jag kommer hem på torsdag. bye


om alla hade haft en som dig, då hade världen vart fylld av lycka.

sommar






massa frida

 
  
  

söndag


nu ska jag ner till hemmakväll. jobbar 16-20 idag.. hoppas på att de blir lite att göra, så tråkigt om de bara är dötid.
snart ny vecka och funderar på att åka ut till grebb och hälsa på amanda tisdag-torsdag. får se hur det blir.. nu måste jag kila. puss

kan inte sluta le när jag ser i dina ögon


    
Idag flyttar martin till borås, kommer sakna han riktigt mycke. men trotts avstånd så ska vi kämpa för varandra, precis som vi alltid har gjort innan. ett avstånd kan inte förstöra något som man verkligen älskar.

borås

idag blev det borås för hela slanten. åkte tidigt i morse och nu sitter jag i martin och simons nya lägenhet. blir säkert göör bra för dom här! får hoppas på de iaf.. men kommer faktiskt sakna min lilla prins sjukt mkt. men men..
blev också lite shopping med farmor idag. hitta två tröjor, två t-shirtar, ett par solglasögon och en väska. firrar nog bilder på sakerna sen. annars kommer de i morgon.

sen när vi kommer hem vet jag inte riktigt vad som händer blir en lugn myskväll idag igen. skönt är de.. aja skriver kanske mer sen. pussss


work work

blev att emma kom förbi och hämta upp mig vid tre. och så åkte jag, emma, johan och sebbe till gaddis och bada en snabbis. sen blev det donken och sedan va vi bara ute och gled hela dagen. sen körde emma mig till salongen och så färga jag håret på ludwig och nu sitter jag på hemmakväll och väntar på att jag kan börja jobba.
sen blir det hem och sova för i morgon åker jag med martin till borås och så åker jag och farmor och shoppar.
pusss på er


GRATTIS TILL KÖRKORT

idag säger vi grattis till emma som fick körkort igår. ta de lugnt ute i trafiken hjärtat för du vet att vi alla är rädda om dig.


idag ska jag träffa emma en sund, sen blir det nog till att färga håret på ludwig och sen ikväll ska jag jobba.
efter jobbet blir det chill slutar vid typ halv ett eller ngt, så ah. hoppas ni ni får en bra dag. puss

puuuh

hemma från fysen nu. blev löpning ner till slussarna och tillbaka sen lite styrka i pumpeparken.
trodde jag skulle dö i värmen, haha. nu ska jag ta mig en go dusch sen får vi se vad som händer blir nog rätt lugnt ikväll.


torsdag

idag har det bara vart sol och bad med martin hemma i trädgården. snart blir det lite käk och sen fysträning.  får se vad som händer till kvällen inga större planer.


____________



när man sett en sån film börjar man tänka, och det jag inser är att jag har nog världens bästa liv.
har en familj där alla är friska och glada, underbara vänner och världens bästa pojkvän.. vet inte vem man ska tacka för det men någon är det väl. eller så tackar jag bara er alla i mitt lilla hjärta för att ni är så sjukt underbara..

onsdag

börja dagen med att gå upp tidigt, följde med mama bort till sportlife och träna några timmar. sen hem och så blv det stek i solen. martin kom och vi gjorde väl inget speciellt, men det är speciellt att bara va med killen så ngt märkvärdigt behöver man inte göra, man har skoj vilket som. sen träffa jag amanda och så åkte vi ner till stan en stund och tjöta lite gött. nu har jag precis kollat på i taket lyser stjärnorna och ska kanske träffa martin sen. får se hur allt blir. hoppas ni får en bra kväll.puss

cosy





 


mysiga dagar

då va man hemma från kusten ännu en gång. har vart helt underbara dagar ute i hunnebo.
midsommar och midsommar helgen spenderades med martin, familjen och massa annat folk ute i hunnebo, sen åkte familjen hem och jag och martin stannade kvar två nätter för att bara götta oss ute i de sjukt härliga vädret.
tack hjärtat för alla underbara dagar..

nu ska jag snart iväg och träffa elin. blir en liten fika någon stans, men funderar på att köpa något gott att äta ist magen förjar änna kurra nu. får se vart och vad det blir. bilder från hunnebo kommer senare idag, kanske blir det lite kort från ikväll också..

bye igen

nu åker vi snart till båten igen. kommer nog inte blogga så mkt. men kanske skriver ett inlägg någon gång.
 ha de så bra, och hoppas ni alla får en grym midsommar!


hem och sova

så nu har jag snart jobbat klart.. martin ska möta upp mig här nere i stan och så ska vi gå hem och sova, och i morrn hoppas jag på en riktigt lång sovmorgon. annaras händer det inte mycket i morgon, ska packa och åka ut till kusten igen. ne nu ska jag köra sista racet.

<3


onsdag

seeg dag, orkar ingenting.. och i morgon blir det hunnebo igen för att fira midsommar.
hoppas på bra väder. så man iaf kan få lite färg.  ah orkar inte tjöta mer nu. ha de. puss


hunnebo

   
  
    
   
   
   

going home

grymt bra dagar ute ibåten med mina tjejer. men snart glier vi hem. skulle åkt hem i morgon förmiddag.men vi tar en natt buss vid 5 ist. haha skönt men jobbigt att hålla sig vaken. i morgon ska jag sova, träna, träffa martin, hämta alice och jobba. mycket att hinna med men de fixar jag. lägger också upp bilderna från helgen då jag har lite mellantid.
nu ska vi fixa i ordning här i båten. sen glider vi mot trollywood igen. hade pöss


söndag

sommarlovet kan ju knappast börja bättre. är med mina favoriter ute i båten..
god grillning, grym musik och ett stort gliid på en räkmacka. i morgon kommer linnea ut och då är de full besättning och vi kör vårat race. kommer inte blogga så mkt här ute.men är hemma på onsdag igen. och då kommer alla bilder och mer bloggande. massa pusssar


mmmmh

Jag önskar jag kunde säga att de är en fas vi går igenom
En storm vi måste orka rida ut
Och jag önskar jag kunde säga att vi klarar det tillsammans
Att allting kommer ordna sig till slut
Men hur säger man till nån att här tar vägen slut
Och hur säger man till nån att hjärtat längtar ut

Jag kan inte ljuga för dig, du känner mig alltför väl
Om du ser mig i ögonen så säger dom
att vi kan bara vara dom vi är
så ge mig inga skäl, för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Här är din drottning utan krona
Likgiltig och trött
En sorglig figur, som du aldrig riktigt mött
Och när jag ser mig över axeln på åren som bara gick
Ser jag allt som gick förlorat men också allting som vi fick
Och vad säger man till nån som vill börja om igen
Då det redan är försent, då man redan är på väg


<3<3


fredag

idag börja de me avslutning för alice. sen blev det hem och fira sommarlovet. haha
 och sen drog jag och mormor ner till salongen för att fixa henne i håret. nu är jag hemma tillsammans med elin linnea och amanda, och snart drar vi vidare på fest. tagga tagga! puss på er

avslutningen

  
   
  
   


torsdag

vakna tidigt. så snart ska jag träffa amanda så ska vi in till stan en snabbis.
sen idag ska jag nog klippa opch färga håret på lilla mormor.. och sen så kommer martin hem så får hoppas att jag hinner träffa han också. annars får jag träffa min efterlängtade prins i morrn. sen ikväll kommer också bilderna från igår, måste bara samlaihop dom från elins kamera eftersom att vi tog mest kort med den.


SKOLAVSLUTNING

delade känslor och tankar,kommer sakna er alla sjukt mycke!
bilderna från kvällen kommer i morgon.

tack alla för en underbar kväll. love

en dag kvar sen SOMMARLOV


tisdag

idag är det tisdag och jag är lycklig har bara en massa bra saker framför mig så va mer kan man begära?
idag har jag glidit runt lite i skolan sen träffa jag amanda,. tjötat en massa gött och lagt upp planer inför kommande dagar. wiiiie de flyter på, nu ska jag snart och träna hade hej!

måndag

idag har det vart en lugn dag, och jag har vart sjukt seg!
skolan lalla vi bara runt i och sedan åkte vi hem för att testa avslutningsfrisyrer på elin, linnea och valbone.
sen blev det en tur med pappa till udevalla för att köpa skor. hitta ett par från bianco itne lätt att hitta ett par dojjor som duger till mig. men dom får bli bra :) nu ska jag snart ner till stan och träffa amanda , sen hem och soooova!

@ emma

bilderna från min kamera. inte alls många, men försöker få tag på dom andra också.
  
 


student

då har man tatt kort på dom fina studenterna också.. och framförallt på kattis.
efter fotograferingen gick jag bort och kolla på balen tillsammans med carro, maria marcus och amina. sedan blev det en snabbfika med amina och sedan hem. och nu har jag precis färgat håret. skulle egentligen gjort de på salongen med tog hem sakerna ist. nu ska jag ringa martin sen blir det natti. puss på er




söndag

blev en sjukt rolig kväll igår. god mat och mycket bra sällskap! roliga lekar och mycke dans och tjöt! börja vid fem och va hemma vid tre så fullt ös medvetslös.
tyärr dog min kamera så ska försöka få tag på bilderna som jag tog med andrejs kamera. i alla fall tack alla för kvällen och speciellt tack till emma. min stora flicka!

idag vakna jag sent. och ska snart göra mig i ordning för ska nämnligen fota katarina nere vid kanalen innan balen. sen ska jag självklart kolla in alla andra fina studenter. wiiie efter det blir det salongen då jag ska färga mitt hår och testa avslutnings frisyr på både mig och elin.

lördag

lördag och även nationaldag. kvällen igår blev en myskväll med elin. kolla film sen sov vi hemma hos mig.
idag är det jobba som gäller ( är på jobbet nu) sen ska jag ut till överby för att köpa en present till emma och försöka hitta något fint som jag kan ha på mig ikväll. ska ju till min lilla sötis som fyller 18. har jag tur hinner jag kanske sola efter överby också börjar bli lite blekis nu och måste få upp färgen till avslutningen! hehe
 ha en bra dag alla. puss på er

juni juli augusti


STUDENT

börja dagen med skola. sen vid 12 blev det bort och kolla på studenterna och de hela sluta med att jag och elin åkte med handel på deras kärra som fotografer i tre timmar. haha skoj skoj. nu är jag sjukt seeg så får se vad som händer sen. puss

   
    
   


torsdag

då va de torsdag, börja dagen med att jag försov mig, vakna tio min innan jag skulle va nere på folketshus redo för att spela teater. haha men självklart firra jag de. sen spela vi upp för sista gången och måste faktiskt säga att den blev rätt bra!
efter det blev det hem till linnea för att träna på låtar inför skolavsluntingen , men om det blev så mkt av de kan jag ju inte påstå. blev mer rädda huset och scheri bajsklick.. låter omoget jag vet, men tillsammans med elin och linnea har man barnsligt skoj! :D

fields of gold


klass 9a vi är nog oslagbara

  
vet inte riktigt vart man ska börja på den långa historian tillsammans med klass 9a.
fast med bara en vecka kvar tillsammans så börjar de bara bli allt mer jobbigt att behöva lämna er. okej det har alltid vart saker man stört sig på fram och tillbaka på vissa folk och jag vet att folk säkert tänkt så om mig också. men jag älskar er  allihop. ni är ju min lilla familj.. glöm inte av mig.. för ni alla andra ( i alla fall nästan alla) kommer fortfarande träffas på gymnasiet om inte mins i korridorerna. många kommer också gå vidare tillsammans i nya klasser. men jag kommer varken gå på skolan eller i någon av era klasser. tråkigt men det ska också bli spännande med något helt nytt. ni kommer i alla fall alltid att följa med inom mig. för er glömmer man bara inte. love
  

slutet är nära...


tisdag

förlåt för dåligt bloggande, men har haft fullt upp med massa andra saker.
igår ble det först skolan, sen hem och sola lite. efter det åkte jag och amanda ner till stan och sen klippte och färga jag håret på ceasar och så färga jag håret på elin.

idag händer inte så mkt speciellt. ska snart ut till överby. sen blir det hem och kanske käka lite och sedan vidare på handbollsträning. blir kanske lite mer bloggande senare idag. puss

RSS 2.0